Korzystając z formularza zapraszającego na bezpłatną lekcją próbną, akceptujesz zasady naszej polityki prywatności, opisane na stronie www.iberis-online.pl

Dane

W czasie korzystania z naszego serwisu możesz zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych: imię, poziom j. hiszpańskiego, adres mailowy.

Pełne dane będą konieczne w przypadku zapisania się na darmową lekcję próbną. W przypadku uczestniczenia w naszych kursach konieczne będzie podanie imienia oraz nazwiska, adresu mailowego, numeru telefonu oraz miejsca zamieszkania. Może być także niezbędne w celu skorzystania z niektórych promocji czy rabatów.

Niepodanie wymaganych danych spowoduje niemożność dokonania czynności.

Pamiętaj! Zawsze masz prawo do zmiany swoich danych lub usunięcia z naszej bazy.

Wgląd, zmiana lub usuwanie danych osobowych

Możesz uzyskać wgląd w swoje dane osobowe w naszym posiadaniu, wprowadzić do nich zmiany lub zażądać ich usunięcia. W tym celu prosimy o przesłanie odpowiedniego wniosku pocztą zwykłą lub elektroniczną, na nasz adres, podany na dole wyższego dokumentu.

Dostępne nam dane osobowe naszych klientów w żaden sposób nie są udostępniane ani sprzedawane osobom czy firmom trzecim.

Mailing marketingowy

Akceptując politykę prywatności, wyrażasz zgodę na wysyłanie przez nas niezapowiedzianych wiadomości e-mailowych osobom, które zarejestrowały swoją chęć do uczestnictwa w naszych kursach i podały prawdziwy adres mailowy. E-mailing może zawierać zarówno informacje, bezpośrednio dotyczące działalności naszej szkoły (np. promocje, nowości w ofercie), jak i te z nim nie związane (np. życzenia).

Pragniemy podkreślić, iż dokładamy wszelkich starań, aby e-mailing nie był dla naszych klientów uciążliwy, ograniczamy jego objętość i wysyłamy go tylko gdy to konieczne.

Każda taka przesyłka zawiera także specjalny link, umożliwiający rezygnację z dalszego ich otrzymywania bez potrzeby likwidacji zarejestrowanego u nas konta.

Gwarancje umowne

Szczegóły gwarancji każdego z kursów oferowanych przez naszą firmę znajdują się zawsze w Umowie z Klientem.

 

Polityka “cookies”

Serwis internetowy www.iberis-online.pl, szanując prawo do prywatności Użytkowników Serwisu opracował niniejszy dokument, w którym prezentuje swoje stanowisko w sprawie wykorzystywania plików „cookies”.

Czym są pliki „cookies”? Pliki „cookies” są to pliki tekstowe przechowywane na urządzeniu Użytkownika (Odwiedzającego Serwis) podczas kolejnej wizyty w Serwisie. Plik cookie nie zawiera ani nie gromadzi informacji.

Do czego Serwis wykorzystuje pliki „cookies”? Serwis wykorzystuje pliki „cookies”, aby dostosować stronę do preferencji Użytkowników, ułatwić nawigację po stronach oraz zapewnić bezpieczeństwo. Nie przechowujemy w plikach „cookies” danych osobowych lub innych poufnych informacji.

Z jakiego rodzaju plików „cookies” korzysta Serwis?

„Cookies” sesji – działają tylko podczas przeglądania stron Serwisu umożliwiając tym samym prawidłowe ich funkcjonowanie. Są również wykorzystywane przez serwer do przechowania informacji o działaniach, w przypadku zerwania połączenia z serwerem Użytkownik może wrócić w to samo miejsce na stronie.

„Cookies” trwałych – pozostają na urządzeniu po odwiedzeniu Serwisu, co oznacza, że Serwis może zapamiętać ustawienia Użytkownika podczas kolejnych odwiedzin. Dzięki temu Serwis staje się łatwiejszy w nawigacji i zapamiętuje preferencje Użytkownika.

Usuwanie plików “cookies”

Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

Serwis używa plików „cookies”, aby zapewnić użytkownikom bezpieczeństwo o efektywność korzystania ze Serwisu. Poruszając się po stronie Odwiedzający (Użytkownik Serwisu) Serwis wyraża zgodę na wykorzystywanie przez Serwis plików „cookies”.

W każdej chwili Odwiedzający Serwis może zarządzać swoimi ustawieniami „cookies”.

Ograniczenie stosowania plików „cookies” może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

 

Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych

Wysyłając zgłoszenie wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Iberis hiszpański online Maria Elisa Peña Jimenez (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z pózn. zm.)

 

Zastrzeżenia

Zastrzegamy sobie prawo do zmian w naszej polityce prywatności. Osoby odwiedzające nasz serwis obowiązuje zawsze aktualnie obowiązująca jej wersja, dostępna na tej stronie. W sprawach nieuregulowanych niniejszym dokumentem obowiązują przepisy kodeksu cywilnego z dnia 23 kwietnia 1964 r. (Dz. U. Nr 16 poz. 93 ze zm.), ustawy o prawach konsumenta z dnia 30 maja 2014 r. (Dz. U. z 2014 r. poz. 827 ze zm.), ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.), ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz ustawie o prawach autorskich i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 24, poz. 83).

 

 

Zgadzam się X

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Poozstając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.